Shtypese Rrushi Motorike Eno 3M

Vihet në dispozicion me rollers alumini (standard), najlon, ose gome të klasës së ushqimit. Mbështetja me leve qendrore lejon rregullimin e shkallës së shtypjes, të dyja garantojnë integritetin e mbështjellësve dhe ingranazheve. Është në dispozicion në versionet e mëposhtme: në fletë të emaluar; me timon dhe mikser në çelik inox; plotësisht në çelik inox. Rrjeti shkatërrues është bërë prej çeliku inox në të gjitha modelet. Për funksionimin, makina duhet të pozicionohet në SLIP të prodhimit tonë ose në një enë grumbullimi.

Kategoria:
TOP