Shtrydhese Rrushe Motorike Eno

Thërrmues motorik me nxitës qendror. Mundesohet në dispozicion me rulon alumini (standard), najlon, ose gome të klasës së ushqimit. Mbështetja me leve qendrore lejon rregullimin e shkallës së shtypjes, të dyja garantojnë integritetin e mbështjellësve dhe ingranazheve. Është në dispozicion në versionet e mëposhtme: në fletë të emaluar; me timon dhe mikser në çelik inox; plotësisht në çelik inox. Nxitësi qendror është i disponueshëm në versionin PALETTE për rrush, ose në SHUM për fruta (si në versionin K ashtu edhe në KP).

Kategoria: Etiketa:
TOP