Pompe Speroni Centrifugale me 2 Helika

Pompa me dy helika eshte ideuar per te thithur dhe transmetuar ujin e paster ne lartesi me te medha se pompa me nje helike. Ato perdoren per ndertesa civile dhe industriale. Per te cuar ujin ne depozita etj…
Kjo vjen ne modelet 2CM25/130A,2CM25/ 160B, 2CM25/160C.

Kategoria: Etiketa:

Përshkrimi

Pompa me dy helika eshte ideuar per te thithur dhe transmetuar ujin e paster ne lartesi me te medha se pompa me nje helike. Ato perdoren per ndertesa civile dhe industriale. Per te cuar ujin ne depozita etj…
Kjo vjen ne modelet 2CM25/130A,2CM25/ 160B, 2CM25/160C.

TOP