Pompe Autopompuese Speroni

Pompat autopompuese speroni cam40 dhe cam75 kane performance te larte hidraulike dhe kapacitet te madh ne presion. Te afta te thithin deri ne 8 metra thelle dhe te punojne mire edhe ne uje me minerale. Te pershtatshme per thithjen e ujit dhe futjen ne depozita te mesme.

Kategoria: Etiketa:

Përshkrimi

Pompat autopompuese speroni cam40 dhe cam75 kane performance te larte hidraulike dhe kapacitet te madh ne presion. Te afta te thithin deri ne 8 metra thelle dhe te punojne mire edhe ne uje me minerale. Te pershtatshme per thithjen e ujit dhe futjen ne depozita te mesme.

TOP