Pompa Pusi Speroni

Pompat Speroni ne modelet AMP75 AMP100 AMP150 per thithje te thelle deri ne 45m. Te pershtatshme per puset dhe futjen ne depozita uji. Perpara instalimit verifikoni qe tubat jane te paster dhe te pabllokuar per te mos patur probleme.

Kategoria: Etiketa:

Përshkrimi

Pompat Speroni ne modelet AMP75 AMP100 AMP150 per thithje te thelle deri ne 45m. Te pershtatshme per puset dhe futjen ne depozita uji. Perpara instalimit verifikoni qe tubat jane te paster dhe te pabllokuar per te mos patur probleme.

TOP