Motosharrë Daewoo

Ideale për punët që kërkojnë prerje. Dezajni ergonomik dhe dorezat do të lejojnë përdoruesin të veprojë lehtësisht.
Të Fuqishme dhe të sigurta, ato ofrojnë performancë të lartë dhe rezultate të shkëlqyera.

Sistem i plotë kundër vibrimeve, për rehatinë më të madhe te punëtorit dhe për më pak lodhje.

Vaji zinxhirit automatik dhe i gradueshëm do tju lejojë kontroll mbi rrjetdhjen e vajit në varësi të motit dhe punës.

Kategoritë: , Etiketa:

Përshkrimi

CILINDRATA 45cc
FUQIA 1.7kw
MAKSIMUMI XHIROVE 11500rpm
DEPOZITA 550ml
MINIMUMI XHIROVE 3000rpm
KANDELE LD/L7T
MISHELL Yes
BEZINA 1:25
KONSUMI 1.3 L/h
ZIXHIRI 325

TOP