Korrese Motorike Ergomac BCE-4501-K

Korrese Motorike me motor Kawasaki TJ45, çift rrotullues 1.9 kf / 45.4cc dhe 2.18Nm / 5000rpm. Motori është i ftohur me ajër, me një tufë centrifugale dhe një karburator diafragmë. Me një sistem të ndezjes të lehtë dhe një filtër ajri poliuretani dhe një pistoni të lehtë. Paraqet një shufër me diametër 28 mm, shufra dore me kontrolle ergonomike, shirita pune të dyfishtë dhe një tabaka metalike.

TOP