Grryese Dyshemeje GÖLZ SM250

E lehtë – Kompakte – E thjeshtë për përdorim SM250 makinë grirëse 230 V. Bërë për punë të vogla e përgatitje sipërfaqeje.

Makinë Grryese GÖLZ
E shpejtë dhe efektive në hapësirat e vogla deri ne 200 m2

Ø 250 mm disk grryes
Grryerje e Thatë dhe e Njomur
230 Volt; Motorr 2.200 Watt
Përthyese për transport

TOP