Alba Motor Company

Të gjitha pajisjet për bujqësinë dhe ndërtimin dhe veglat e punës në një vend të vetëm.
Eskluzivitet për makinerite origjinale Honda, Makita, Villager etj.. në pompa uji, motosharra, vibrator betoni, betoniere, korrse bari, shtypse dhe shtrythse rrushi. Vegla pune wolf garden, oregon, norton

INFORMACION

Rruga "Brigada 11 Sulmuese"
(rruga e semanit),

pranë hekurudhes, Fier

+355 69 20 70 277
+355 69 20 25 202

info@albamotorcompany.al
www.albamotorcompany.al

TOP