PRODUKTET VILLAGER

PËRFAQËSUESZYRTARË

Shfletoni koleksionin e ri te pajisjeve VILLAGER

POMPA UJI VILLAGER

GJITHCKA JU DUHET

GARANTOJNË VADITJEN E TOKAVE DHE KOPSHTEVE

PËRFAQËSUESI ZYRTAR I

HONDA, VILLAGER, KAWASAKI

GAMË E GJERË MAKINERISH

GJITHË MAKINERITË
PAJISJET DHE VEGLATNË NJË VEND TË VETËM

PREV
NEXT

TE ALBA MOTOR COMPANY GJENI GJITHË PAJISJET MOTORIKE DHE VEGLAT E THJESHTA PËR BUJQËSINË, NDËRTIMIN DHE LEHTESIMIN E PUNËS SUAJ.

Vetëm pajisje origjinale të çertifikuara nga prodhuesi si përfaqësues zyrtar i tij...

ALBA MOTOR COMPANY SH.P.K

Të gjitha veglat e makineritë e punës në një vend të vetëm...

Trapano, Troko, Pneumatike e deri te pajisjet me te thjeshta ....

Motosharra profesionale, origjinale VIllager, të kapaciteteve te ndryshme...

Frezat Villager te disa llojeve lehtesojne dhe pershpejtojne punen tuaj duke ju siguruar nje toke te bute per prodhimet bujqesore...

Moto Pompat Honda , për të cilat jemi përfaqsues zyrtar

  • MOTOR I FUQISHËM HONDA

    Motori është zemra e pompës dhe Honda me motorët 4 cikle ofron pompa të fuqishme
  • PERFORMANCE E LARTË

    Pompat Honda, janë të ndërtuara me material cilësor për të siguruar rezultate të larta në hedhjen e ujit dhe tërheqien e tij.
  • E BESUESHME DHE E SIGURTË

    Nëse doni një pompë që të zgjasë, dhe durojë në punë Honda është e duhura, me një reputacion për cilësi.

Motora te fuqishem KAWASAKI origjinale qe gjejne perdorim ne shume pajisje ne ndertim e bujqesi...

GJENERATOR

Gjenerator Honda dhe te markave te ndryshme sipas kapacitetit te kerkuar...

Cilesia e mjeteve origjinale ne cdo vegel profesionale. Kemi cdo vegel te vogel qe mund tju nevojitet per punen tuaj...

Pajisjet per oborrin dhe lulishten qe zbukurojne pamjen dhe te lehta ne perdorim.

Sperkates Motorik dhe Manual per te garantuar shperhapjen e duhur te pesticideve dhe kimikatetve.

Me pajisjet moderne Villager e Honda mund te realizoni format qe deshironi ne nje kalim te vetem.

KËSHILLOHU ME NE !

Kontaktoni për të pyetur kush nga produktet mund tju lehtesojë punën tuaj nga një game e gjerë makinerish ndihmëse. Ne do tju orientojmë drejt lehtësisë dhe suksesit.

TOP