Shtypese Rrushi Manuale Eno

Thërrmues manual me nxitës qendror (duke përjashtuar Mikroenolin). Mundesohet në dispozicion me rruleta alumini (standard), najlon ose gome të klasës së ushqimit. Mbështetja me leve qendrore lejon rregullimin e shkallës së shtypjes, të dyja garantojnë integritetin e mbështjellësve dhe ingranazheve. Ato janë në dispozicion në versionet e mëposhtme: në fletë të emaluar; me timon dhe mikser në çelik inox; plotësisht në çelik inox. Nxitësi qendror është në dispozicion në versionin PALETTE për rrush.

Makineritë furnizohen me pako individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit.

 Modeli Prodhimi orar Ngarkimi Gjatesia Rrulit. mm Permasa Pesha
MICROENO 200 – 450 Kg / h 555×455 mm 150 mm 860x365x470 mm  14 kg
MINIENO 300 – 500 Kg / h 650×470 mm 220 mm 1000x390x490 mm  18 kg
ENO 1 500 – 700 Kg / h 850×560 mm 220 mm 1210x580x350 mm 22 kg
ENO 2 600 – 800 Kg / h 1000×630 mm 280 mm 1210x620x400 mm  29 kg
Kategoria: Etiketa:
TOP