Korrese Motorike Kawasaki BCE-2700K

Prerës furça me motorin Kawasaki TJ27, çift rrotullues 1.03 kf / 26.3cc dhe 1.18Nm / 5000rpm. Motori është i ftohur me ajër, me një tufë centrifugale dhe një karburator diafragmë. Me sistem fillestar të lehtë dhe filtër ajri poliuretani. Paraqet shufër me diametër 26 mm, timon ergonomik, shirita të dyfishtë dhe tabaka metalike.

TOP