Korrese Motorike Ergomac BCE-5301-K

Korrese Motorike Kawasaki TJ53 me fuqi 2.7 kf / 53.2cc dhe çift rrotullues 3Nm / 5000rpm. Motori është i ftohur me ajër, me një tufë centrifugale dhe një karburator diafragmë. Me një sistem të fillimit të lehtë dhe një filtër ajri poliuretani dhe një pistoni të lehtë. Paraqet një shufër me diametër 28 mm, shufra dore me kontrolle ergonomike, shirita pune të dyfishtë dhe një tabaka metalike. Pesha 7.5kg

TOP