Kompresor Ajri Daewoo DAAC24D

Kompresorët e ajrit Daewoo janë mënyra më e mirë për të kursyer kohë dhe përpjekje gjatë ndërtimit, projektit zdrukthtari, mbushni goma, fryni topa sportivë dhe shumë punë të tjera rreth shtëpisë dhe oborrit tuaj. Këto kompresorë ajri janë mjete tepër të dobishme që mund të përdoren për të fuqizuar mjetet e ajrit dhe një shumëllojshmëri të bashkëngjitjeve të tjera që janë të lehta për t’u përdorur me jetë të gjatë.

Kategoritë: , Etiketa: ,

Përshkrimi

Fuqi

2 hp / 1.5 kW

Fluksi (cilinder)

135 L/min (1*42 mm) / 169 L/min (1*47 mm)

Kapaciteti mbajtes

24 L

Fuqi motorike

2850 (220-240 V~50 Hz)

3450 (110 V~60 Hz) rpm

Presioni
TOP