Kompresor Ajri Daewoo DAAC 100 D

Kompresorët e ajrit Daewoo janë mënyra më e mirë për të kursyer kohë dhe përpjekje gjatë ndërtimit, projektit zdrukthtari, për të mbushur goma, për të fryrë topa sportivë dhe për të bërë shumë punë të tjera rreth shtëpisë dhe oborrit tuaj. Këto kompresorë ajri janë mjete tepër të dobishme që mund të përdoren për të fuqizuar mjetet e ajrit dhe një shumëllojshmëri të bashkëngjitjeve të tjera, të cilat janë për përdorim të gjatë jetësor me mirëmbajtje shumë të lehtë.

Kategoritë: , Etiketa: ,

Përshkrimi

Fuqi

2 hp / 1.5 kW

Fluks

169 L/min

Kapacitet

100 L

Shpejtesi Motorike

2850 (220-240 V~50 Hz)

3450 (110 V~60 Hz) rpm

Presion

8 bar/115 psi

Cilindrat

TOP