Elektro Sharra HUSQVARNA – 321 EL

Pesha ( pa sharren ) 4.4 kg
Voltazhi 230 V
Fuqia 2000 W

Kategoritë: , Etiketa:

Përshkrimi

Husqvarna 321 EL është sharrë elektrike me zinxhir shumë e fuqishme, dhe ka fuqi të barabartë me një sharrë elektrike me zinxhir 2.8 hp nafte duke qene se ka motorin e saj 2000w. Ideal për punë të shpeshta të tilla si prerje dru zjarri , prerjet e vogël pemë dhe detyra të tjera të mirëmbajtjes pronës përgjithësi, Husqvarna 321 EL mund të ju ndihmojë të plotë këto detyra në mënyrë më efikase .

TOP